Loading...

Witamy na naszej stronie internetowej. Niestety, Twoja wyszukiwarka nie spełnia wymogów współczesnego kodowania. Zaktualizuj swoją wyszukiwarkę lub pobierz inną:

  1. Google Chrome pobierz
  2. Firefox pobierz
Kontrast: A A
Czcionka: A A+ A++
Konferencja gastronomiczna
08-06-20101:34 pm
Uzdrowisko Lądek-Długopole S.A., po raz pierwszy stało się gospodarzem konferencji gastronomicznej. Główny temat prelekcji dotyczył „Systemu HACCP w zakładach zbiorowego żywienia”.

Wśród zaproszonych Gości znaleźli się reprezentanci lokalnych zakładów usługowo – gastronomicznych, a także firmy zajmujące się profesjonalną obsługą punktów żywieniowych. Na konferencji nie mogło zabraknąć przedstawicieli Państwowej Inspekcji Sanitarnej z Kłodzka.

Konferencja oprócz wiadomości teoretycznych obejmowała również część praktyczną. Firmy zewnętrzne przygotowały pokazy dekoracji stołów, przygotowania potraw, a producenci artykułów gastronomicznych i hotelowych zaprezentowali swoje produkty.

„Wszelkie treści zamieszczone na tej stronie internetowej (teksty, zdjęcia itp.) podlegają ochronie prawnej na podstawie przepisów ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U.2017.880 tj. z późń. zm). Bez zgody Właściciela strony zabronione jest m.in. powielanie treści, ich kopiowanie, przedruk, przechowywanie i przetwarzanie z zastosowaniem jakichkolwiek środków elektronicznych, zarówno w całości, jak i w części.”